2008-11-18 17:57:10• hírek • Szatmár.ro

Polgármesteri hivatalt avattak

Kedd délután az RMDSZ országos és megyei tisztségviselőinek jelenlétében felavatták a Hadadi Polgármesteri Hivatal új épületét a Szatmár megyei Hadad községben.

Az eseményen, amely a Hadadon szervezett Tövisháti településeket tömörítő konferencia záróakkordja volt, az RMDSZ kormányzati és megyei önkormányzati tisztségviselői mellett a Szatmár megyei szenátor- és képviselőjelöltek is részt vettek.

Kovács Péter államtitkár, az Országos Ifjúsági Hatóság vezetője, Borboly Csaba Hargita megyei tanácselnök, Csóka Tibor, a Szilágy Megyei Tanács alelnöke, Csehi Árpád Szabolcs Szatmár megyei tanácselnök, Kónya László szenátorjelölt, illetve Kovács Máté és Túrós Lóránd képviselőjelöltek segédkeztek Balogh Ferenc hadadi polgármesternek a szalag átvágásában.

A község kormánytámogatásból, illetve a Szatmár Megyei Tanács hathatós segítsége révén kaphatott most új, korszerű polgármesteri hivatalt, miután a régi községházának otthont adó épületet visszaszolgáltatták eredeti tulajdonosainak.

A község polgármestere megköszönte a tervezőknek, a kivitelezőknek és a kormányzati, illetve megyei tisztségviselőknek a támogatást, amely révén most új, a környéken egyedülálló polgármesteri hivatala lehet a Tövishát ezen fontos településének.

Felavatták a polgármesteri hivatal új épületét

Sokan gyűltek össze az ünnepi alkalomra

Az új épület előtt

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: